Acupunctuur Tilburg

Acupunctuur, Aziatische Geneeskunde, Naalden

Medewerkers van Plugconfabrasion.com na sluitingstijd t de afgelopen maanden, en we realiseerden ons dat we allebei tegelijkertijd werden aangetrokken door een soortgelijke mening uit Brussel, België. Die mening werd door de ene instructeur na de andere gedeeld. Nadat we acupunctuur inellectueel en in Brussel hadden gestudeerd, realiseerden we ons dat we precies moesten weten waar de Brusselse acupuncturist over ging. Hij was het met ons eens dat het ongelooflijk belangrijk was om rekening te houden met ons huidtype, omdat dat een belangrijke bepalende factor is bij het bepalen hoeveel behandelingen we zouden moeten aanbieden om aan de voorwaarden van het gezondheidsplan te voldoen.

Een van de dingen waarop Brusselse acupuncturisten vertrouwen om ons te helpen erachter te komen of veranderingen in levensstijl de juiste cruciale factor zijn, zijn zaken als stresstesten, nek- en schouderspanningstests, evenals het verstrekken van informatie over de negatieve ionen die bij elke behandeling worden geproduceerd. Niet alleen dat, er waren ook lichaamswerken zoals massages die werden uitgevoerd in de behandelingen, evenals het gebruik van laser- en andere lichttherapie en biofeedback. Alle therapie is gericht op ontspanning, dus het werd ons heel duidelijk gemaakt dat elke behandeling pas succesvol zou zijn als we elk onderdeel van de behandeling achtereenvolgens hadden voltooid. Om dat punt te bereiken, moesten we ervoor zorgen dat elke behandeling succesvol was, dus maakten we er een punt van om elke behandeling te bekijken alsof het onze eerste was voor elk deel van ons lichaam.

Deze theorie hielp ons in de werking van de Brusselse acupuncturist. Het wees ons echter ook in de richting van de dingen die we konden gebruiken om ervoor te zorgen dat elke behandeling succesvol was, en om ervoor te zorgen dat elk onderdeel van de behandeling succesvol was. Dat is de reden waarom we sessies na uren bleven houden nadat veel van onze klanten uitgeput waren en wilden dat we stopten met het aanbieden van die behandelingen. Om te slagen, wilden we dat elk onderdeel van de behandeling succesvol zou zijn. We moesten benadrukken dat er een "positief" resultaat was, ook al was het zo simpel als een glimlach of lach. Dat bracht ons gewoon in een positieve gemoedstoestand, wat toen gelijk stond aan de behandelingen die nu succesvol waren.

Dat lijkt misschien een beetje een mondvol, maar in essentie kan het worden teruggebracht tot één korte zin: de afwezigheid van positieve emotie is hetzelfde als de afwezigheid van ziekte! In die periode van negen maanden legden we de nadruk op alle aspecten van massage, lichaamswerk en acupunctuur die we maar konden bedenken. Gedurende die tijd raakten we doordrenkt met praktijken die we zouden voortzetten nadat we waren afgestudeerd en arts waren geworden. Hoewel we door uitgebreid onderzoek hebben bewezen dat de aanraaktherapie succesvol is gebleven bij onder andere ziekten, kankers, oorinfecties en fibromyalgie, werd het ons duidelijk dat we ons perspectief moesten verbreden buiten het wetenschappelijk onderzoek en de feiten terug van massage, lichaamswerk en acupunctuur om het idee van positieve emotie op te nemen.

Onderzoek naar de positieve/het verloop van de behandeling van ziekte is door verschillende scholen vermeld, dus er is echt geen manier om de verscheidenheid aan onderzoeken die zijn gedaan naar massage, lichaamswerk en acupunctuur uit te drukken.

Maar zelfs met de beperkte onderzoeken die zijn gedaan, zijn er enkele duidelijke resultaten. Studies hebben aangetoond dat bepaalde emoties, zoals vreugde, een helend effect hebben op het lichaam. Van vreugde is ook aangetoond dat het een positief effect heeft op de hersenen, vooral bij het zien van meren. Bepaalde emoties blijken ook het immuunsysteem van het lichaam aan te zetten tot actie wanneer ze een gezondheidsprobleem detecteren.

Het is bewezen dat het beoefenen van massage en lichaamswerk pijn vermindert, niet alleen door de patiënt te helpen ontspannen, maar ook door de pijn te verminderen die de oorzaak is. Het is ook gevonden dat het angst en stress vermindert, en Smile, wat de handeling van glimlachen is, helpt het lichaam in feite om endorfine aan te maken, wat leidt tot vermindering van pijn.

Acupunctuur is een van de oudere alternatieve vormen van medische praktijk, maar het wordt al duizenden jaren gebruikt in Oost-Europa, China, Japan, Malaya, Afrika, en ondergetekende heeft zijn patiënten verleid om het te proberen sinds de eerste keer dat hij ging zitten door de stroom koopje, en keek in het kristalheldere water. Dit soort technieken worden al duizenden jaren toegepast, en als je de vijf concepten van de vijf chi-benaderingen (go, stay, go/stay, stop en clear the mind) samenvat, zullen de resulterende therapeutische resultaten bijna exact zijn. hetzelfde, behalve dat je deelnemers traint door hoe ze handelen wanneer ze onder druk staan, niet wanneer extreme pijn aan hun deuren klopt.

Kortom, massage, lichaamswerk en acupunctuur zijn geen doodlopende wegen, het zijn slechts methoden om uw fysieke, mentale en spirituele welzijn te bereiken.

Navigation