Alternatieve geneeswijzen en dieetsupplementen

Klankschalen opleiding

 

 

 

 

 

Wij zouden de definitie van Klankschalen kunnen doornemen en deze in detail kunnen beschrijven, maar dat zou u geen goed doen. Wat ik ga doen is u een korte inleiding geven over elk onderdeel van de alternatieve geneeskunde.

Laten we beginnen met kruiden. Kruidensupplementen zijn geneesmiddelen die al vele, vele jaren worden gebruikt. Al sinds de tijd van Hippocrates (460-c. odor 4,5 Bq ) zijn er bewijzen bekend over de geneeskrachtige werking van kruiden. “Ze kunnen helpen, zie dat als het medicijn van de natuur”. Het is veilig, het is effectief, en het heeft geen bijwerkingen. “Waarom niet het kruid snoeren en de voedingsstoffen eruit halen?” De meeste mensen zijn bekend met de term chiropractie, omdat het vaak genoemd wordt in artikelen en advertenties. Een goede chiropractor gebruikt een verscheidenheid aan kruiden en andere remedies om pijn te genezen en te beheersen.

Laten we het nu eens hebben over kruiden en voedingssupplementen. Hoe zou u een gezondheidssupplement omschrijven? Sommige mensen zouden zeggen dat het een pil is, anderen zouden het een poeder noemen, en weer anderen zouden het als een voedingssupplement omschrijven. Simpel gezegd is het elk supplement dat niet van een dier of een chemische stof afkomstig is. Een supplement is een kruid, maar het kan ook een samenstelling of een complex eiwit zijn dat is samengesteld uit aminozuren.

Laten we het nu hebben over kruiden en voedingssupplementen. Antibiotica op recept, bijvoorbeeld, zijn van dieren afkomstig. Zij zijn afkomstig van een vuil of rotting, en zijn daarom onder de maat en worden niet echt als een gezondheidssupplement beschouwd. Het is in de eerste plaats een methode om van ongewenste bacteriën en micro-organismen af te komen.

Voedingssupplementen zijn er om verschillende redenen. Ze zijn niet allemaal per se gezond. Sommige zijn bedoeld om te voorzien in wat er ontbreekt in onze voeding. Andere keren is het een middel om tekorten in onze voeding aan te vullen. Ongeacht de reden voor het gebruik van voedingssupplementen, moeten ze alleen in de juiste hoeveelheden worden ingenomen.

Voedingssupplementen zijn er in twee verschillende vormen:

Om een voedingssupplement te maken, moet er kortom een evenwicht zijn tussen eiwitbronnen, mineralen en vitaminen. Elk deel moet in zijn natuurlijke staat zijn. Het grote voordeel van voedingssupplementen zijn de extra’s die je niet krijgt in het voedsel dat je eet.

o Een ander belangrijk onderdeel van voedingssupplementen is de industrie zelf. Het productieproces moet voedselvriendelijk zijn. Denk aan het milieu tijdens de fabricage van uw voedingssupplement. Het mag niet te duur zijn en ook niet te veel bijwerkingen hebben.

Wanneer uw voedingssupplement in het lichaam wordt opgenomen, moet er een manier zijn om het opgenomen te houden. Als de absorptie er niet is, zullen de voedingsstoffen niet beschikbaar komen in het lichaam. Het lichaam zal de voedingsstoffen afbreken en verspillen in plaats van ze te gebruiken. Wanneer u supplementen geeft, brengt u uw lichaam in gevaar voor ziekte en aandoeningen. De voedingsstoffen moeten door het lichaam worden opgenomen en worden gebruikt in de plaats van de ontbrekende voedingsstoffen.

Voedingssupplementen mogen niet worden verward met gezondheidsbehandelingen. U moet een arts raadplegen wanneer u zich ziek voelt.

lees meer:

Navigation