Car Care

 

 

Garage Duiven

 

 

 

 

 

Een relentlesser is iemand die van een auto een voertuig maakt. Het is geen fabriek. Voertuigonderdelen worden in een garage gemaakt. De auto wordt dan van de werkplaats naar de auto gebracht. Tijdens het proces wordt het voertuig

 gerepareerd, soms aangepast, en soms gesloopt.

a- garages- garages- onderdelen- werkplaats

Auto’s vereisen speciale zorg. Ze zijn niet zo eenvoudig te beheren en te repareren als sommige andere voertuigen die we kennen. Voertuigen vereisen een specifieke afstelling en onderhoud. Wij moeten aandacht besteden aan de bijzonderheden van het voertuig en het in goede staat houden, vooral als wij er niet vertrouwd mee zijn.

De auto vrij of af en toe vuil. We moeten ze niet bedekken. Wanneer we een auto tegenkomen die mooi is en duidelijk aan een poetsbeurt toe is, moeten we hem de nodige zorg en aandacht geven die hij verdient. Een grondige verzorging van de auto zou een gewoonte moeten zijn en een gewoonte van elke dag.

We denken vaak dat de algemene verzorging van de auto voldoende is om het voertuig in goede staat te houden. Dat kan niet meer dan onjuist zijn. In het geval dat het voertuig onherstelbaar beschadigd raakt, moet u onmiddellijk een garage bezoeken. Zij zullen de binnenkant netjes maken zodat het voertuig in een goede ilɒuïsche en rijdende staat verkeert. De buitenkant moet worden schoongemaakt in een wasstraat. Krassen moeten worden schoongeveegd van alle hardware bij een car wash. Als de wielen verroest zijn, moeten ze w

orden gepolijst bij een garage. De remmen moeten worden gerepareerd en de wielen moeten worden uitgeborsteld. Koppeling en versnellingsbak olie moet worden gecontroleerd. De motor moet speciale aandacht krijgen om te zien of hij in goede staat werkt. Dit alles is mogelijk wanneer de auto vanuit stilstand start.

Zodra de motor is gestart, moet hij worden aangezet en moet het oliepeil worden gecontroleerd. Het moet ongeveer een kwart zijn voor twee auto’s. Het luchtfilter is meestal zo groot als een stuk papier. Het kan wit of gekleurd zijn, maar dat hangt van de kijker af. Het is beter om het niet te schoon te hebben, omdat dit de motorolie zal vervuilen. De olie moet schoon zijn en ongeveer de consistentie hebben van een gladde crème. De olie kan met de hand van de motor worden getild en er kan aan worden gesnuffeld om de volle olie te krijgen. Het oliepeil moet juist op de peilstok staan.

De lichten moeten

 goed worden geïnspecteerd. Ze geven de bestuurder ten minste een idee van wat er op de weg gebeurt. Ze moeten in goede staat verkeren. Als ze kapot zijn, is het beter ze te vervangen.

De ruitenwisserbladen moeten worden gecontroleerd op scheurtjes en tekenen van slijtage. Ze moeten minstens één keer per jaar worden vervangen, net als het oliefilter. Het hele systeem van de auto, van de koplampen, de voorruit, de airco, de deuren en de ruiten, tot de velgen, moet worden gecontroleerd. Deze moeten worden geïnspecteerd door de kapjes eraf te halen en de slangen te controleren op lekken.

De claxon, de voorruit en de zijknipperlichten moeten in een goede staat zijn. De banden van de auto moeten in een stevige staat verkeren. Als ze te versleten zijn, moet de bestuurder ze vervangen.

Elk onderdeel van het voertu

ig moet goed werken. Het is goed om te zien of de remmen goed werken en niet versleten zijn. Alle lichten werken naar behoren en zijn niet versleten. De uitlijning van de wielen wordt van tijd tot tijd gecontroleerd en indien nodig worden ze vervangen.

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidssysteem in een auto. Het personeel dat over de nodige ervaring en het nodige gereedschap beschikt, heeft de verantwoordelijkheid om regelmatig onderhoud te verrichten.

lees meer:

Navigation