Het Toegangssysteem

Access bars

 

 

 

 

De Access bars bevat 32 drukpunten op het voorhoofd, naast 16 op de benen, die het vermogen aantonen om jezelf te aarden, vitale verbinding te onderhouden met wie je bent, hoe je je voelt en wat je voelt. Een deel van de hersenen, het Reticulair Activerend Systeem genaamd, is verantwoordelijk voor het aansturen van welk deel van je lichaam welke spieren in je lichaam zal bewegen. Via het Accessuating System vertelt het Reticular Activating System je hersenen en ruggenmerg in welke positie je lichaam zich op dit moment bevindt, welke beweging je in je lichaam moet creëren en hoe je die door je lichaam moet sturen.

Als je weet dat het Accessuating System, of RAS, zich bewust is van hoe je je voelt, hoe je beweegt en hoe je lichaam aanvoelt, kan het gemakkelijker zijn om te zien hoe energie door je lichaam stroomt. Bijvoorbeeld, als je in een vliegtuig zit dat vliegt; terwijl je nadenkt over hoe je van stoel gaat wisselen, vertelt dit systeem je lichaam dat er een beschikbare ruimte is achter in het vliegtuig zodat het je lichaam kan bewegen en je RAS kan informeren dat je er genoeg van hebt, dat je er genoeg van hebt en dat je moet afsluiten en rusten omdat je lichaam het gebrek aan energie zal voelen en zichzelf zal verplaatsen om weer terug te keren tijdens de vlucht.

Terwijl energie door je lichaam circuleert, vertelt de RAS je lichaam dat het OK is om de ramen te openen, de ventilator aan te zetten en uit de weg te gaan. Als je geblokkeerd bent om iemand anders te zien of met iemand te praten, vertelt het RAS je lichaam om emoties in te houden, zichzelf te beschermen, zijn werk te verbergen, te doen alsof het niet nodig is dat je thuiskomt of bestaat. Als je overbelast bent, vertelt het Accessrating Systeem je lichaam dat het alles moet reabsorberen en geen openingen heeft waar iets doorheen kan komen.

Het mooie van Accessoires en het Accessarieel Systeem is dat ze in uw lichaam kunnen worden geïntegreerd en zich net zo gedragen als elk ander deel van uw lichaam. Ze kunnen worden gebruikt om uw lichaamsfuncties te verbeteren in plaats van te hinderen. Zelfs systemen zoals het Accessarian zijn in staat om uw lichaam een specifieke en gegarandeerde set resultaten te geven op een veilige en gezonde manier.

lees meer:

Navigation