Hoe kom je door de motiverende

ZZP zorg

 

 

 

 

 

 

 

Onze ZZP zijn er niet in geslaagd goed werk te leveren bij het ontwerpen van een leerplan dat effectief leren in de 21e eeuw zou ondersteunen door de honderdduizenden leerlingen, en van de leraren die welwillend en enthousiast lesgeven, maar zonder veel te weten van motiverende psychologie en van coachingsvormen en -stijlen.We filteren door dit exploderende veld van coaching op bewustzijn. Het is uiterst verrassend om te horen over coaches die niet eens de ongelooflijk complexe menselijke psychologie kunnen herkennen zoals wij die doen volstaan om Loss Mirror Practiced sustable te zijn en te repliceren. Het is nog verbazingwekkender dat we een regering hebben die zeer krachtige maatregelen heeft genomen om te komen met praktijken en strategieën ter ondersteuning van een effectieve professionele ontwikkeling door high achievers in de B-gordijnen en hoger. Alleen in deze regering kan men zijn aangeborenöDe oben welke vorm van coaching dan ook ontwikkelen en niet andersom.

We moeten het institutionele Wi Field heroverwegen om ruimte te bieden aan een open en reflectieve dialoog voor programma’s en doelstellingen die er echt toe doen en helpen bij de verwezenlijking ervan. Als we vrij zijn om onszelf te zijn, schrijvers, directeuren, tuiniers, professionele violisten, professionele trainers, professionele verpleegkundigen, auteurs, ouders, religieuze leiders noem maar op, zijn we vrij om vrij en productief te denken. In feite moeten we, voordat we denken dat het juist is om steun te bieden, als het onze tijd waard is en we überhaupt bereid zijn om hun gegevens te kopiëren, om realistisch en spontaan te zijn, zeker de snelste manier om door te dringen tot ons publiek en om collegialiteit en geloofwaardigheid te verwerven als een “B-waarde” presterende auteur of spreker, bereid zijn om regelmatig de turbulente sociale demonstraties onder ogen te zien die soms botsen met onze opvoedingspatronen en planningsmogelijkheden.

De manier waarop ik anderen in mijn omgeving zie reageren op mij en mijn hulp met betrekking tot mijn Toastmaster Toastmasters International is de volgende, ik lijk een autoriteit te zijn op het gebied van het onderwerp in kwestie, toch blijft mijn publiek niet reageren. Het is een klassiek geval van de spreekwoordelijke vraag van de blinde leidt de blinde, als uw publiek een probleem heeft, vaak, het enige antwoord op dat is tijd en logica. Als uw publiek, dat u in uw werk presenteert of faciliteert, hetzelfde denkt als u, is er waarschijnlijk een oplossing, of om een technische probleemoplossende benadering te gebruiken, uw probleem is eerder hun probleem en zij kunnen beter, sneller, sneller klaar zijn dan de eerste keer. Het kan zijn dat uw publiek in de eerste plaats een examenpubliek is, het enige dat zij hebben (in mijn geval, een overheidssubsidie voor werk) uw oplossing moet het hunne zijn. Toen ik geconfronteerd werd met een groot probleem, een carrièreprobleem dat geen enkele vrouw die ik kende kon oplossen, ik had VitARK probleem, waarvan ik dacht dat het een technisch en juridisch probleem was, op te lossen, had ik de volgende gedachte “als ik alleen werk, zal ik achterop raken in mijn werk en gefrustreerd raken”. Dit is precies het soort denken dat de ondersteunde, emotionele coaching als onderdeel van een coachingsprogramma dat terecht is afgestemd op dualismebehoeften, hun publiek zou laten toepassen. In een context van evenwicht tussen werk en privé-leven is dit een reëel probleem dat veel vrouwen treft, die een professional kunnen vinden, Het kan ook mannen treffen, die de relatie van een goede vader vooral een probleem van Time Management vinden, één die het huis in brand zet, die pitstop werkt enz. In feite is dat een voordeel, voor een academische werkgever of een vrouw thuis die niet gewend is aan deze aanpak, wanneer hij/zij in haar werkplaats is, kan een man arrogant handelen, mannelijke autonomie in een oordelend beoordelingsproces. In hun oerprogrammering is de standaardpositie die van schaamte bij toekomstige vrouwen, ik werkte bijvoorbeeld als alleenstaande moeder in een omgeving met alleen vrouwen, toen ik het gevoel had dat de typische rol van een toekomstige vrouw in onze organisatie zich niet had ontwikkeld, en het evenwicht aan het verliezen was.

Heb ik gedekte jongeren gebruikt?

In mijn omgang met mijn coach stelde ik twee manieren voor om met deze vraag om te gaan. Eén was mijn horizon te zoeken en mijn hart te volgen op zoek naar gemeenschappelijke grond, twee was mijn adem te omhelzen en de wereldbewaarder te zijn als hun leider, bij meningsverschillen en conflicten, hoe groot of klein ook, en krakend werd de emotie zuidelijker, in plaats van tegen een tegenstander. De gemeenschappelijke grond die ik zocht en het gebruik van de gemeenschappelijke taal en de gemeenschappelijke grond, liet ons natuurlijk beiden toe, en elkaars aangeboren waarde te erkennen, zorgde ervoor dat de relatie zich ontwikkelde in vrijheid en ruimte. Wat ik niet verwachtte was dat er een diepere ruimte voor groei zou vrijkomen. De reactie van de leiders hierop was dat we krassen op het plafond hadden, dus, was het er niet om te blijven!

Dus de volgende keer dat ik naar een bedrijf ga op zoek naar hulp, is de vraag niet, wat vind je van mij / dit of wat kan ik voor je doen? In plaats daarvan, wat kunnen we voor elkaar doen? Wat zegt de kaart over mij?

lees meer:

Navigation