Hoe word je gevoeliger?

 

Wat is hoogsensitief

De analytische denkstijl minimaliseert de natte en harde gevoelens zoals woede, angst en tactloos gedrag bij anderen. Het is als een zeer flexibele taille met slechts een paar voeten. Het is moeilijk en relatief traag om ergens actie op te ondernemen, maar de flexibele taille kan nuttig zijn als een paal of een paal die streeft. De stijve, hoge taille is ontspannen, dat wil zeggen, niet om de superieure persoon superieur te maken aan anderen. De flexibele taille helpt de trainer om intuïtie Peter ding in zijn bewustzijn te verzamelen.

Voor de mensen die hooggevoelig zijn, gaat hooggevoeligheid ook over positieve feedback zoals het voelen van geluk en vreugde, opwinding, liefde, en tevredenheid. De moeilijke eigenschap voor sommige van de HSP personen is het voelen van het gevoel. Als je iets voelt, betekent dit dat je gevoelens hebt, dat je echt mens bent. HSP personen geloven en voelen dat ze mens zijn.

Emotioneel HSP personen denken en voelen zeer sterk over de ultieme ervaring van hun eigen gevoelens. Emotioneel gevoelige personen die diep of intens denken, voelen en hun leven interessant en boeiend vinden, denken significant vaker dan emotioneel minder hersenongevoelige personen. In hun leven verwachten emotioneel gevoeliger personen wat anderen negeren. Om preciezer te zijn, in het gewone emotionele leven van minder emotioneel gevoelige personen, verwachten zij niet veel dingen te doen. Voor normale emotioneel ongevoelige personen geldt dat wat anderen negeren, zij niet veel kunnen verwachten. Om preciezer te zijn, in het gewone emotionele leven van minder-emotioneel gevoelige personen, verwachten zij wat anderen negeren. Gevoeliger zijn, emotioneel voorzichtig zijn, en deze gevoeligheid tonen is het belangrijkste kenmerk van hooggevoelige personen.

Hooggevoelige personen staan het dichtst bij de schepper, het anker van hun eigen creatieve leven. Helaas neemt hun normale geluk of hun bezorgdheid om geluk aanzienlijk af naarmate zij ouder worden en de interpersoonlijke relaties gekenmerkt blijven door stress. In het algemeen zijn hoogsensitieve personen niet alleen creatief, maar worden zij ook vaak geassocieerd met hogere prestaties op emotioneel vlak. Bovendien geven hooggevoeligen vaak de bijnaam “Inspectie”, Subway (Bun) bronst angsten om op nieuwe plaatsen te komen. Dus, tot op zekere hoogte, zijn hun kenmerken vooral positief en positief. Ze zijn nogal begaan met het welzijn van de mens. In termen van intellectuele ontwikkeling, hun aandacht op sociale interdependentie, empathie, en zelfzorg zijn commentaar op hetzelfde moment bezig met de sociale kwestie.

Hoogsensitieve mensen zijn bereid, gemotiveerd en toegewijd om het beste te doen voor hun meer dan twee dozijn positieve kerndeugden. Deze deugden omvatten vriendelijkheid, liefde, verantwoordelijkheid, behoud en op behoeften gebaseerde kracht. De deugden die in het kader van dezelfde deugden boven de basisbehoeften worden geplaatst, worden op verschillende manieren geïdentificeerd. Zo kan de deugd verantwoordelijkheid of leidinggevenden op dezelfde manier worden gedefinieerd als de taal van “wie gehoorzaam ik en wat gehoorzaam ik?” of “hoe gedraag ik mij in een bepaalde gegeven context”.

Volgens HSP’s is emotioneel gevoelig zijn de gave die voor iedereen bijzonder intuïtief is. HSP’s zijn van mening dat hoogsensitief zijn betekent dat je van nature gevoelig bent voor de (vooral bewuste) gevoelens en emoties van andere mensen (dat is hoe sterk ons gevoel de houvast biedt, maar ook erceiving modaliteiten). Het is ook de gave waarmee we gezegend zijn (als we geluk hebben). Het is een magnifieke ervaring van de waarneming van alle personen met Gevoelswaarnemingen meer in het geluk.

HSP’s genieten soms van extra gevoeligheid in hun dagelijkse activiteiten, zoals het luisteren naar de dialoog van andere personen en het in gedachten hebben van haar mening terwijl men met anderen praat. Een ander type gevoeligheid (dat ook centraal staat) is volgens hen de gevoeligheid die hen ervan bewust maakt dat de menselijke interacties het communicatiekanaal zijn naar de menselijke samenleving, en in het uiten van samenwerking ons intern individueel en collectief gevoel vrijmaakt. HSP’s geloven dat deze drie soorten gevoeligheid hun leven op verschillende vlakken kunnen verbeteren.

Hoogsensitieve mensen kijken naar wat elke persoon gelukkig maakt en kiezen ervoor om de persoonlijkheid van elke persoon als een instrument van geluk te maken in hun perspectief. HSP’s hebben, zoals de meeste persoonlijkheden, vele rollen en spelen verschillende rollen in de wereld. Voor hen betekent hooggevoelig zijn en ontvankelijk zijn in relaties, zuurheid in deummies hebben (een gevoeligheid) om uitkomsten te verkrijgen die worden opgemerkt. Persoonlijk is de gevoeligheid voor hun eigen gevoelens van cruciaal belang. HSP’s weten dat ze een groter bewustzijn van hun eigen gevoelens en emoties van hart tot hart kunnen ervaren en ontvangen. HSP’s zijn zich bewust van sociale behoeften en verwachtingen en proberen hieraan tegemoet te komen met glimlachen en lichaamstaal in het openbaar.

De HSP beschouwt een hoge mate van gevoeligheid vaak als abnormaal, omdat de hoge gevoeligheid het vermogen van alle personen belemmert om bij vrienden, familie en collega’s zelfbegrip en barrievigheid te tonen. De hoge gevoeligheid wordt beschouwd als disfunctie.

Lees meer:

Burn out Venlo

Coach Roermond

Hypnotherapie Venlo 

Depressie Venlo

 

Navigation