Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap Utrecht

Dit artikel gaat over persoonlijk leiderschap. Er zijn vier componenten om dichter bij persoonlijk leiderschap te komen zonder excuses, hindernissen of uitvluchten.

Een van de sleutelbegrippen in alle sessies om mensen te helpen over zichzelf te veranderen is het idee dat je afgestemd raakt op wie je wilt zijn. Als mensen veranderen, verandert hun leven. Het vervullen van je potentieel kan je vleugels geven, je vleugels geven. Je begint te bewegen … beweeg snel, beweeg ver en wijd. Je laat het verleden los. Om meer authentiek en aanwezig te zijn, stop je met hard werken aan iets. Je laat verwachtingen los. Je leert diep te graven voor je persoonlijke richting en je realiseert je wat belangrijk is hier in het heden… in het nu. Dit is het beste moment om te stoppen met wensen en met proberen te veranderen om meer zoals iedereen te zijn en te beginnen met te ontdekken hoe jij denkt, voelt en werkt.

Als je dit begint te leven, ben je in staat om je ideeën, gaven en talenten te vergroten. Je hart en ziel beginnen zich te openen, en een nieuwe wereld van kansen en mogelijkheden komt voor je te liggen. Je begint het leven op jouw voorwaarden te spelen. Motiveer jezelf, zelfs terwijl je dit leest. Alleen omdat ik je gezegd heb dit niet te doen, betekent niet dat je het niet kunt doen. Wanneer het je bedoeling is om oprecht te genieten van het bereiken van je doelen en dromen op de manier die echt in je hart en ziel zit, zul je slagen. De reden waarom is simpelweg omdat het in werkelijkheid een authentieke manier van leven is.

Als dat verandert, zul je beseffen dat je hart en ziel hebt. Je hebt ziel omdat je uiteindelijk wilt opbloeien in je innerlijke wereld, zodat je je goedheid op een sterkere manier in de wereld kunt uitdrukken.

Door het werk te doen van het worden van je eigen persoon, nieuwsgierigheid en het vinden van de juiste mensen naast jezelf, zul je merken dat je je visie en doelen ontdekt die je echt wilt bereiken. Je zult je eigen merk van authenticiteit beginnen te leven.

U zult uw waarden uitleven! Niet alleen zul je dan in staat zijn een overvloed aan rijkdom en roem te bereiken, maar je zult je geld laten stromen met een rijkdom en een genot die je nog niet hebt ervaren.

Heb je niet de hele wereld op je rug?

Als u bereid bent het succes van persoonlijk leiderschap te ervaren, zult u door het bovenstaande beginnen te weten waar u naar op zoek bent. U zult uw waardesysteem hebben onderzocht, wat natuurlijk tot uiting komt in uw dagelijkse gedachten.

Je zult ontdekt en ontdekt hebben wie je werkelijk bent. Als je in een spiegel kijkt, om jezelf in detail te zien, zie je misschien de fout die je hebt begaan. Bent u schuldig aan de kleuterzonde? Heb je herhaaldelijk de onvergeeflijke zonde tegen jezelf begaan?

Je zou jezelf zo kunnen zien…

o Je wordt gemakkelijk misleid en devalueert jezelf

Je zegt tegen jezelf “je weet het” terwijl je het niet wist, je koos ervoor om jezelf zo te zien.

o Je beseft niet eens dat je jezelf hebt gedevalueerd, waardoor je gelooft dat je wie je werkelijk bent, niet slim genoeg bent, niet goed genoeg, niet waardig genoeg.

Je vindt jezelf niet leuk.

o Je wilt dat anderen je aardig vinden.

o Je bent bang om van jezelf te houden uit angst dat je kwetsbaar wordt.

o Je gelooft dat iedereen om je heen in staat is je teleur te stellen, alleen als je niet trouw bent aan jezelf.

o Je hebt jezelf ervan overtuigd dat je onwaardig bent.

o Je bent bang om je uit te spreken en wilt zwijgen.

o Je probeert met anderen te wedijveren, maar uiteindelijk verlies je en worden de resultaten van anderen als mislukt gezien.

Hoe je anderen gelukkig maakt is direct in tegenspraak met hoe je over jezelf denkt.

Wat je doet is het creëren van een hamsterwiel, gaan van de ene ‘baan’ naar de andere, helemaal niet in beweging! Wat als je een roer voor je leven zou ontwerpen om je in de richting van je ware betekenis en waarden te sturen, geschreven door iemand die om je gaf… iemand die een positieve visie had over wie je mens zou worden en hoe je in het leven zou staan?

Je ziel wil de vreugde en de passie ervaren van liefhebben en bemind worden op zoveel manieren. De ziel gaat tot het uiterste zonder je succes te schaden, maar ze weet echt, na er in de loop der jaren zoveel tijd in geïnvesteerd te hebben, dat ze je niet nog een keer kan geven zonder bereid te zijn je van je zuiverheid en integriteit af te brengen.

De poppenkast van het leven in stand houden waarin je jezelf als een aparte entiteit voorhoudt, zonder dat je hoeft te veranderen hoe je naar jezelf kijkt, of naar je wereld, en terwijl je tegelijkertijd bent toegerust om die ‘oude ‘dingen’ uit te dagen, betekent dat je nooit dichter bij de echte jij komt en dat je die nooit krijgt.

Lees meer:

Persoonlijk leiderschap training Utrecht 

Loopbaan coach Utrecht

Navigation