What Are the Benefits of a smile

aanval van de paniek in de openbare ruimte. vrouw met paniekstoornis in de stad. psychologie, eenzaamheid, angst of psychische problemen concept. - burnout stockfoto's en -beelden

De glimlach die het gezicht van onze patiënt bedekt als we hem vragen welke hulp hij of zij van ons nodig heeft of hem doorverwijzen naar iemand die hem kan helpen, zal het belangrijkste onderdeel van ons werk zijn. In feite wegen de voordelen van deze service voor mensen die lijden aan emotionele wonden of depressies veel zwaarder dan de voordelen die we ontvangen van deze kleine kliniek.

Het is niet dat we de hulp die familie kan geven wegnemen, maar we voegen er meer aan toe. De realiteit is dat de familie en vrienden die steun, kameraadschap en hulp bieden aan iemand die voortdurend in nood verkeert, degenen zijn die onze hulp en aandacht het meest nodig hebben. Het is waar dat het leven altijd moeilijk zal zijn voor iemand die verdrietig en eenzaam is, maar soms kan dat gemakkelijker worden gemaakt als iemand wordt omringd door mensen die alles wat ze hebben aanmoedigen en waarderen.

Wanneer een persoon die depressief is geweest, fysiek of emotioneel, niet wordt omringd door mensen die om hem geven, dan reageert de huid en zien we op zijn best de witte vlokken van de spreekwoordelijke vlag. Dan halen we die vlag weg en ontstaat er een soort vacuüm waar de mens gek van wordt. Het is dan natuurlijk dat we onszelf op de een of andere manier moeten opofferen om een ​​deel van die last te verlichten. Het is misschien moeilijk om te worden gevraagd om geliefd en verzorgd te worden, maar het is niet onmogelijk.

De burn-outkliniek is een van de manieren om met de situatie om te gaan, zodat de patiënt niet verliest waar hij zo hard voor heeft gewerkt.

Wanneer een kliniek mensen behandelt voor wat de maatschappij 'slecht gedrag' noemt, worden ze gezien als onderpresteerders, parasieten of gewoon mensen met een slechte houding. Het maakt echt niet uit hoe je het inkadert, we zijn allemaal mensen, wat onze verschillen ook zijn.

Onthoud dat uw houding ten opzichte van deze kliniek of enig deel van uw leven een impact op u zal hebben. We zijn allemaal uniek en heel verschillend, daarom reageren we anders op onze omgeving en levensomstandigheden. Het faalt nooit dat de mensen die het beste lijken te werken voor anderen, juist de mensen kunnen zijn die hen niet bij kunnen houden.

Ik kan je niet vertellen met hoeveel vrouwen ik heb gewerkt die uit deze kliniek zijn gekomen en gegaan met verschillende problemen, totaal uit het niets en volkomen legitiem. Eén geval was zo ernstig dat ik de vrouwen drie dagen liet wachten voordat ze naar de dokter gingen. In haar geval was ze waarschijnlijk onder medicatie en verkouden, maar toen ik haar zag vertelde ze me niet de waarheid. In andere gevallen waarin mensen het me vertelden maar duidelijk logen of informatie achterhielden, hoefde ik niet voortdurend op zoek te gaan naar outmondsworth.com om de stukjes bij elkaar te zoeken.

Gaan we elkaar vertrouwen, dan moeten we de waarheid boven water halen. In sommige gevallen vertellen mensen ons niet alles of slechts een deel ervan. Als dit een vrouw is, moeten we meer vragen stellen om er zeker van te zijn dat we niet zeggen dat haar benen zijn gegroeid. Een man mag ons niet vertellen dat hij een vrouw heeft die hen bedriegt, ook al is dat duidelijk. Als u getrouwd bent, moet uw echtgenoot u vertellen over hun extra of onbekende ziekten. U als kostwinner, als vader, moet de somberheid delen met uw echtgenoot. We vinden misschien niet allemaal dat het goed is, maar we moeten ook partners zijn, anders is het verkeerd.

Er moet een prijs worden betaald om het geheim te houden, zelfs als het alleen tussen familie en echtgenoot wordt bewaard, of het voor anderen verbergt. De stress en spanning van de waarheid is het zeker waard als het gaat om succes in relaties, financieel succes of onze persoonlijke prestatie.

If you have trouble thinking about this enough, try coming up with a reason to tell your spouse something in confidence without producing the look of someone who is trying to be cagey. " Dear, I am not able to tell you, but I suspect your personality may be…" and so on.

Hoe eenvoudig dit ook klinkt, het kan voor een partner erg moeilijk zijn om het niet te vertellen. Al te gemakkelijk om door leugens heen te kijken. Wees voorzichtig met de "maar wat…" "Ik bedoelde niet…" "Ik bedoelde niet…" en de "als je het mij vertelt…" De waarheid is dat mensen niet echt bedoelen wat ze zeggen dat ze bedoelen.

Vertel je partner dat je erover denkt om te stoppen en ongeacht de schade die kan worden aangericht, het is het waard. Zoek iets anders om te doen en vul je geest met andere gedachten. Overwin angst, schok, verlegenheid en verdriet. Adem uit, controleer de kaarten die je hebt gekregen – de sfinx, thepes-vergelijking komt in me op … en draai vanaf daar.

Uiteindelijk zit de waarheid niet in de schulden van Pepper, maar in je vermogen om je beloningen te bepalen.

Navigation