6 dingen om te doen om succes in coaching te bereiken

Coach Eindhoven

 

 

 

 

Een coach begeleidt een coachee. Dit wordt gedaan door te luisteren, de coachee aan te moedigen en te vragen een loopbaanfocus, een situatie of een probleem te verkennen om het in perspectief te plaatsen en de uitkomsten te bereiken. Vervolgens brengt de coach voorzichtig en strategisch een objectieve en vernieuwende richting voor de coachee tot stand, want dit is een vaardigheid die in de loop van de tijd wordt ontwikkeld met ervaring en plezier.

Je neemt de leiding en faciliteert en coacht anderen terwijl je je coachee helpt… 6 Dingen om te doen om succes te bereiken in coaching

1. Onthoud dat elke cliënt uniek is. Als je je volgende cliënt gaat coachen, grijp dan terug op wat je als coach hebt geleerd en denk na over het resultaat; Is dat wat de coachee wilde of wat belangrijker is om te bereiken?

2. Zorg ervoor dat je een oplossing hebt gegeven die is afgestemd op de klant en bedenk ook dat er niet één manier van schrijven is die geschikt is voor alle mensen.

3. Als coach leidt u de reis, wat we in coaching de “Pagina’s” noemen, en begeleiden we de coachee van “blissed out” naar “happy out”. Je weet echter dat er vele paden zijn van “happy out” naar “blissed out” en elk heeft zijn eigen voordelen en uitdagingen, afhankelijk van de omstandigheden van de persoon en de aard van het probleem.

4. Het is belangrijk dat je na afloop van de sessie het geleerde in praktijk brengt, schouders eronder en bewust van jezelf.

5. Heb een cliënt die u coacht om u het verschil te laten zien tussen need to know en gedreven kennis. Het komt vaak voor dat een aantal cliënten niet geleerd hebben en alleen begeleiding door het proces nodig hebben in plaats van de tijd te besteden en meer in balans te komen met hun ondergang. Sommige cliënten hebben verdere begeleiding nodig en hebben alleen coaching nodig om aan een proces te beginnen.

6. Houd cliënten op de hoogte. Dit kan gebeuren via de schriftelijke e-mail, schriftelijke communicatie of in het kader van de coachingsessies.

Samenvatting

De ervaring van een life coach en het vermogen om uw potentieel om te zetten in succes kan uw leven transformeren en leiden tot succes in zaken, relaties en persoonlijke ontwikkeling. Life coaches vormen jezelf en kunnen je richting, inspiratie, hoop en sturing geven naar het leven dat je voor jezelf wilt. Onze huidige maatschappij overstelpt ons lichaam met spullen en er is een mogelijkheid om kilo’s en dollars kwijt te raken. Het is uiteindelijk een persoonlijke keuze en een belangrijke stap die je moet zetten als je eenmaal de beslissing hebt genomen om professioneel te werk te gaan en met een life coach te werken.

“De waarde van een levenscoach is niet of ze mobiele telefoon of groot scherm TV zijn een passie. Het is de manier waarop ze de kracht van hun geest kunnen gebruiken om je te helpen een leven te creëren dat je echt wilt”.

lees meer:

Navigation