Hoe reis ik naar Brazilië?

Voeten masseren

U kunt langs de westkust van het Verenigd Koninkrijk, Ierland of Schotland zeilen. U kunt een reis naar Brazilië maken of het Caribisch gebied bezoeken. U kunt verschillende Europese steden en resorts bezoeken. In dit geval vaart u langs de weg, of spoor, het schip.

In het verleden konden alleen de rijken een wereldcruise maken en Voeten masseren. Deze waren meestal ofwel lange, geplande vakantie die bracht familieleden samen, of zeer speciale gelegenheden, zoals verjaardagen of jubilea. De opkomst van pakket cruise reizen in het middenwesten tijdens de twintigste eeuw verzekerd dat de begroting reiziger meer opties had.

De pakketcruisereiziger moet beslissen hoe hij of zij met zijn of haar bagage en andere zaken van bestemming omgaat. Het antwoord op deze vragen zal bepalend zijn voor de lengte van de reis, de regelmaat van de reisroute en de voorzieningen die op het schip worden aangeboden.

Regelmaat van de reisroute: Heeft het schip een aanloophaven aan land of op zee? Bezoekt het schip een grote stad of steden? Of waagt het schip zich in het binnenland, ver van de kust? Als u uw eigen bagage moet regelen, betekent dit dat u waarschijnlijk elke dag op hetzelfde tijdstip zult vertrekken. U zult niet een dag kunnen luieren als het schip in de haven ligt.

Haven van aankomst: Wat is het nut om op een schip te stappen dat nooit aanmeert? Het cruiseschip meert bijna nooit aan. Er zijn misschien een of twee havens onderweg, maar dat is het wel zo’n beetje.

Earthbound avonturen: Is er internet service voor het schip? Je zou denken dat er onderweg wel ergens een dok zou kunnen zijn, maar het schip zal nooit ver van zijn oorsprong afdwalen.

terugbetaalbare tickets: Sommige cruiseschepen bieden gratis tickets aan passagiers bij aankomst. Dit is een goede zaak omdat het voorkomt dat mensen het schip verlaten om hun eigen weg terug naar huis te zoeken.

overdraagbaarheid: U kunt het ticket gebruiken om naar een andere locatie te reizen.

Schepen van alle soorten bieden nu hutten aan passagiers. Er zijn dagschepen, cruiseschepen en veerdiensten. U kunt verplicht zijn om een aantal dagen op het schip te blijven, maar u kunt ook een hut kiezen als u liever alleen bent.

Elektrificatie: Sommige van de nieuwste schepen zijn uitgerust met elektriciteit en leidingwater. Dit is goed voor mensen met bepaalde gezondheidsproblemen.

Kortere cruises: Minder cruises zijn geweldig voor mensen die niet graag tijd aan boord doorbrengen. Zij kunnen die tijd liggend of zwemmend doorbrengen.

Kamerreizigers: Vindt u het prettig om op het schip te slapen?

Budget: Wat zijn de kosten van de cruisehut?

verblijfsduur: hoe lang blijft u op het schip?

hoe handig is het eten: is het gemakkelijk om buiten te eten, of is het beter om binnen te dineren?

hoeveelheid drankjes: Is het gemakkelijk om rond te komen?

Houdt de reisroute je de hele dag wakker?

Verwarring: Wat is het nut van een cruise met een vriend of familielid? Waar word je uitgekozen als je aankomt? Wat mag je doen als je vertrekt?

Gebrek aan douches: Ga er niet van uit dat het borstelen van je haar zal helpen. Vergeet niet dat u waarschijnlijk veel tijd buiten zult doorbrengen.

Andere: Welke andere opties zijn er als je moet douchen? Wat gebeurt er als de plaats waar u verblijft u niet bevalt?

Het Belangrijkste: Tenslotte blijkt uit onderzoek dat de beste middelen om knelpunten te vermijden zijn: vroeg plannen, zorgvuldig plannen, en voldoende tijd overlaten om op uw bestemming te komen. Neem ook een paar zonnebrillen mee. Als u deze suggesties opvolgt, zult u genieten van een natuurlijke cruise en al het plezier dat u kunt hebben.

Navigation